.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Het is de laatste dag van 2022. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken naar 2023.

2022 was een jaar waarin ik, qua fotografie, ontzettend veel leuke dingen heb mogen doen. Waarin ik veel mooie workshops heb mogen geven voor Natuurfotoworkshop.nl en waarin ik weer veel erg leuke deelnemers heb mogen ontmoeten. Daarnaast heb ik mee mogen schrijven aan het Handboek Landschapsfotografie waarvan 7 hoofdstukken van mijn hand zijn. Ook heb ik vele lezingen mogen geven, waaronder èèn op Pixperience over het fotograferen van de vlakke Nederlandse landschappen.

Ondanks dat ik al deze mooie dingen heb mogen doen, heb ik besloten om volgend jaar aanmerkelijk minder workshops te gaan geven, om zo meer tijd aan mijn familie, (klein)kinderen en vrienden te kunnen besteden. Daarnaast wil ik zelf ook zeker weer meer gaan fotograferen. Ik heb daarom voor wat betreft mijn workshops voor Natuurfotografie het stokje overgedragen aan Arjan Sijtsma. Ik wens Arjan heel veel succes en vooral veel plezier met het geven van de workshops. Daarnaast wil ik alle collega’s van Natuurfotoworkshop heel erg bedanken voor de fijne samenwerking en de jarenlange ondersteuning die ik heb gekregen vanuit jullie. En natuurlijk alle deelnemers waarmee ik erg leuke en gezellige workshops heb mogen doen en waardoor ik iedere keer weer geïnspireerd werd.

 

Ook op het gebied van mijn werk zijn er grote veranderingen geweest. Ik heb na 14,5 jaar Score verlaten, waar ik actief ben geweest op het gebied van Inkoop, planning, ICT en Supply Chain Management.  Per half november ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen als Teamlead Procurement en Planning bij PerkinElmer.

Via deze weg wil ik alle collega’s van Score bedanken voor de mooie tijd en de samenwerking. Ik heb ontzettend veel mogen leren in de afgelopen periode bij Score. Ik ga jullie missen, maar kijk met veel plezier terug.

 

De collega’s bij PerkinElmer wil ik bedanken voor de fijne ontvangst. Vanaf dag 1 voel ik me thuis bij jullie en heb ik al veel van jullie geleerd. We gaan er wat mooist van maken.

 

Op naar 2023!

Ik wens jullie een goed, gezond, inspirerend en creatief nieuw jaar toe!

 

Mvg,

Ron

 

 

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com