.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 ~ Healing Art ~

“Natuurlijk ontspannen”

Stel je eens voor; je zit in de wachtkamer al starend naar een klinische witte muur te overpeinzen wat er straks te gebeuren staat, wachtend tot jouw nummertje op het digitale bord verschijnt en je naar binnen mag.

Of je zit in de wachtkamer te kijken naar een prachtig wandvullend natuurlandschap, wegdromend en onderzoekend wat er allemaal gebeurt in de foto totdat de assistente, sneller dan verwacht, je naam roept voor je afspraak.

Oftewel: het effect van Healing Art.

 

Uit onderzoek is gebleken dat het stress hormoon cortisol afneemt als men naar afbeeldingen van de natuur kijkt.

Met name bij landschappen die aan de ene kant overzicht en aan de andere kant beschutting bieden voelen wij mensen ons het prettigst. Denk hierbij aan coulisselandschappen en open landschappen van bijvoorbeeld kalm water, maar ook aan afbeeldingen van bloemen en aaibare dieren, al dan niet in het landschap.

Video “Natuur in de nieuwbouw” waarin het Erasmus MC de werking van Healing Art in hun nieuwe ziekenhuis uitlegt. © Erasmus MC.

Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van Healing Art; Ik heb dan ook het voorrecht gehad om het complete nieuw gebouwde Erasmus MC te mogen voorzien van Healing Art. Een enorm groot project waarvoor ik meer dan 100 groot formaat foto’s heb geleverd, waaronder panorama’s van 18 x 3 meter.

Mijn beeldbank bestaat inmiddels uit een groot assortiment koe kwaliteit Healing Art beelden van klein formaat tot zeer grote panorama’s.

Naast het leveren van beelden kan ik u ook ontzorgen wat betreft:

  • Project management.
  • Het adviseren in de juiste foto keuze.
  • Contact leggen met drukkers / printbedrijven.
  • Het adviseren in de beste optie om de foto het beste te presenteren.
  • Het adviseren in het type materiaal waarop geprint kan worden per specifieke situatie (medische omgeving, soort reiniging, etc.)

 

Mocht u belangstelling hebben in Healing Art beelden of één van de aanvullende diensten, neem dan gerust contact op via telefoon 06-54755573 of mail info@ronterburg.com.

 

 

Voor Natuurfotografie Magazine heb ik een artikel geschreven over hoe het langlopende Healing Art project voor het Erasmus Medisch Centrum tot stand is gekomen.

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen (PDF).

 

 

CT ruimte Erasmus Rotterdam

Bestralingsbunker Erasmus MC Rotterdam

Wachtkamer Erasmus MC Rotterdam

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com