.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

Workshop Landschapsfotografie Friese Waddenkust

Leer kijken als een landschapsfotograaf. Tijdens deze 4 uur durende workshop leert u unieke foto’s maken langs de Friese Waddenkust. Belangrijke zaken als voorbereiding, materiaalkeuze van bijvoorbeeld objectieven, statief en filters en het lezen van het licht komen uitgebreid aan bod. Tot aan zonsondergang zullen we tijd besteden aan de (basis)technieken van de landschapsfotografie om deze vervolgens in praktijk te brengen. Na de zonsondergang gaan we experimenteren met onder andere lange sluitertijden en fotografie bij weinig licht.

Meer info volgt later.

Ik organiseer Privé Workshops, Masterclasses en thema Workshops Landschapsfotografie voor de gevorderde fotograaf. Daarnaast geef ik in samenwerking met Natuurfotoworkshop.nl een drietal verschillende algemene workshops landschap- en natuurfotografie én ben ik reisleider voor Fotografie-Reizen.nl.

Veel tijd breng ik door in gebieden als het Drentsche Aa gebied, Het Dwingelderveld, het Lauwersmeer gebied en de noordelijke Waddenzeekust.

“De schoonheid van de natuur is mijn inspiratie. Ik wil het gevoel van het moment overbrengen in mijn foto’s door het gebruik van goede composities en prachtig licht”.

 

Tijdens de workshops en fotoreizen zal ik mijn ervaringen, kennis en enthousiasme voor de fotografie met u delen, ik zal u anders naar het landschap en de natuur laten kijken en u inspireren en enthousiasmeren om er vooral veel op uit te trekken met de camera!

 

Zowel de groeps- als privé workshops worden met in achtneming van de RIVM richtlijnen gehouden.

Privé Workshop

Geschikt voor:

Beginnende fotografen, fotografen met enige ervaring , Gevorderden.

Programma

 • Het betreft een privé workshop waar de nadruk op de natuur-, landschaps- of avondfotografie ligt.
 • We gaan in deze workshop in op compositie, filtergebruik, fotografisch kijken en sfeer.
 • Voor de beginnende fotograaf zal de nadruk op de basis beginselen van de fotografie en de camerabeheersing liggen.
 • De duur van de workshop is 3 uur.
  • Bij een workshop Landschapsfotografie werken we richting de zonsondergang. Aanvang is 2,5 uur voor zonsondergang tot een half uur na zonsondergang.
  • Bij een workshop Avonfotografie beginnen we een uur voor zonsondergang en eindigen we 2 uur na zonsondergang.
  • Een workshop Natuurfotografie kunt u kiezen voor de zonsopkomst of zonondergang.
 • Locatie: In overleg.
  • Denk hierbij voor de landschapsfotografie aan het Friese Wad bij Wierum, Ternaard of Moddergat. De IJsselmeerkust bij bijvoorbeeld Stavoren of Hindeloopen. Of een locatie naar keuze.
  • De workshops avond- en natuurfotografie kunnen plaatvinden op een locatie naar keuze.
 • Voorwaarden
  • Maximaal 2 deelnemers per workshop.
  • We houden 1,5 meter afstand.
  • U bent geen verplichte thuisblijver volgens de richtlijnen van de RIVM.
  • Een statief is verplicht. Zodat ik op gepaste afstand op uw camera kan kijken.

Workshop Friese Waddenkust

Groepsworkshops op aanvraag.

Fotografie-Reizen.nl

Fotografie-reizen.nl organiseert fotoreizen over de hele wereld, van fotografie reizen in Nederland en Europa tot fotoreizen in andere continenten.Onze fotografen kenmerken zich door een enorme passie voor hun vak en hun gedrevenheid om hun fotografiekennis op anderen over te brengen. Daarnaast is Fotografie-reizen.nl officieel touroperator en aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR. Met onze georganiseerde fotoreizen maken wij het onderscheid.

Kijk op de site van fotografie-reizen.nl om de data en beschikbaarheid te bekijken)

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com