.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Handboek Landschapsfotografie

Met trots kan ik melden dat na een periode van hard werken het Handboek Landschapsfotografie is uitgebracht. Ik ben mede-auteur met een bijdrage van 7 hoofdstukken aan dit prachtige boek.

Het is een erg mooi boek geworden, waar je veel praktische tips en tricks uit kunt halen om een nog betere landschapsfotograaf te worden.

Neem gerust een kijkje in het inkijkexemplaar.

 

Landschapsfotografie…. de meest gepraktiseerde vorm van fotografie én wellicht de meest frustrerende vorm van fotografie. Hoe ‘vang’ je het waanzinnige landschap dat zich voor je uitstrekt je in een foto? Vaak is er een gapende kloof tussen werkelijkheid en foto. Dit standaardwerk is jouw brug tussen deze twee.

Het Handboek Landschapsfotografie beschrijft en verbeeldt in ruim 300 pagina’s elke aspect dat een rol speelt bij het fotograferen van landschappen.

Het boek is geschreven voor fotografen met de nodige ervaring die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten en onderscheidende foto’s willen maken.

Geschreven en samengesteld door zes landschapsfotografen die zich tot de toppers in hun vakgebied mogen rekenen: Piet Haaksma, Danny Laps, Bob Luijks, Marijn Heuts, Nico van Kappel en Ron ter Burg.

Een greep uit de hoofdstukken:

· Geschiedenis van de landschapsfotografie

· Landschapsfotografie in vier seizoenen

· Typen landschappen vertaald naar fotografie

· Licht & landschapsfotografie

· Het weer & landschapsfotografie

· Projectmatig werken

· Groeien als landschapsfotograaf

 

 

Als je denkt: yes…dit boek moet ik hebben, neem dat een kijkje in de webshop van Natuurfotografie.nl

 

Mvg,

Ron

 

 

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com