.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Vroege ochtend in Bakkeveen

 

Vanochtend was zo’n ochtend. Je bekijkt de weersverwachting voor vanochtend en beseft dat het wel eens erg mooi kon worden. En niets was minder waar!

 

Ik had met Ron Meijer afgesproken om samen op pad te gaan om zijn gloednieuwe panoramakop uit te proberen. Ik kon hem dan mooi wat tips en tricks geven.

Om 04:45 uur ging de wekken en een korte blik uit het raam vertelde mij dat het raak was. Het was mistig!

Nu snel opfrissen en met gezwinde spoed richting de Bakkeveense Duinen. Een prachtig natuurgebied waar de heide volop bloeit.

Even voor 6 uur stond ik daar met Ron op de parkeerplaats, waar ook Arjan Sijtsema uit de auto stapte. Dit deed mij beseffen dat het wel eens druk kon worden in de vroege ochtend.

Ron en ik hadden een plek gevonden met veel variatie. Een zandpad, heide, groen mos en vergeeld gras. Een heerlijke omgeving met volop mogelijkheden voor de zonsopkomst en om panorama’s te schieten.

We werden beloond met prachtig licht wat ook nog eens lang mooi bleef. We konden ons dus heerlijk uitleven om vervolgens met een geheugenkaart vol mooie foto’s voldaan weer huiswaarts te keren.

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com