.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Dag van het Wad

Hoe mooi is dat! Het is vandaag de dag van het Wad én bijna alle Corona maatregelen zijn per vandaag opgeheven.

Dit betekent voor ons allemaal meer vrijheden en dus mogen we ook weer volledig los met de workshops. Gisteravond trapte ik het weekend op het Wad af met een heerlijke privé workshop op het Wad bij Moddergat met twee leuke en enthousiaste mensen. Vanavond mag ik voor het eerst in lange tijd weer met een groep van 10 mensen de Workshop Friese Wad bij Moddergat gaan geven. Hoe fijn!
Gisteravond leken de omstandigheden niet optimaal. Het zou bewolkt zijn en de kans op regen was aanwezig. Gelukkig liep dat anders. Tijdens de start van de workshop was er wel wat regen, maar het werd snel droog. Richting de zonsondergang begin de zon steeds meer te schijnen en uiteindelijk hebben we de zon in de zee zien zakken en optimaal van het “Waddengevoel” kunnen genieten.
Nu op naar de volgende workshop van vanavond! Ik heb er zin in.
Wil je ook eens mee met een workshop? Kijk dan een bij de workshops op mijn website (www.ronterburg.com/workshops). Ik bied workshops aan van beginnersworkshops tot aan masterclasses voor de gevorderde fotograaf.
Hopelijk tot gauw bij een workshop!
Mvg,
Ron

Terug naar het Blog

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com