.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Buiten spelen met de boys

Hebben jullie dat ook wel eens? Een fotografische dip? Nou lieve mensen, de afgelopen periode heb ik die gehad! Het wilde even niet. Het fotograferen lukte uiteraard nog wel, maar het ervoor over hebben om ’s morgens in alle vroegte op te staan als de omstandigheden goed lijken, of ’s avonds van de bank af komen om de zonsondergang te fotograferen is lastig. Komt het door Corona, door de verandering van het seizoen of gewoon geen energie? Jullie herkennen het vast wel.
Hoe heerlijk is het dan dat je een stel goede vrienden om je heen hebt die je zo af en toe mee slepen om te gaan fotograferen.
Zo ook gisteren. Eindelijk kon ik de lang geplande workshop aan Jacques Jullens, Gerard en Wirner geven. Door omstandigheden werd deze workshop iedere keer uitgesteld, maar gisteravond was het dan eindelijk zover. De weersvoorspellingen waren slecht, maar onder het motto “al maken we geen enkele foto, dan hebben we toch een gezellige avond”, zijn we toch gegaan. Én het was super gezellig!
Na een paar flinke plensbuien trok de lucht een klein beetje open en kleurde de lucht zelfs een beetje. Zo zie je maar weer; bij twijfel moet je altijd gaan.
Ik besefte opeens weer hoe rustgevend het is om een zonsondergang te beleven. Fotograferen is bezig zijn in het hier en nu, en dat is heerlijk!
Het heeft mij in ieder geval de spirit teruggegeven om er weer lekker opuit te gaan. Dat is fijn, want de versoepelingen staan voor de deur en dat betekent dat het geven van groepsworkshops straks weer mag. Ik ben er klaar voor. Ik hoop jullie ook!
Dank je wel mannen!
Mvg,
Ron

Terug naar het Blog

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com