.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

Β β€œRon ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Even spontaan genieten

Gisteravond waren Gelinda en ik bezig met onze dagelijkse avondwandeling. Ons doel is om dagelijks 10.000 stappen te halen. Dat lukt vaak, maar ook vaak niet πŸ™‚.
Zo ook gisteravond, want eenmaal aan de wandel keek ik naar de lucht en de voortekenen leken aan te geven dat het wel eens een mooie kleurrijke zonsondergang kon worden.
“Jemig, dit kan wel eens een mooie zonsondergang worden vanavond”, mompel ik tegen Gelinda.
“Als dat zo is, dan gaan we er toch op uit!?”, was Gelinda’s opmerking.
Zo gezegd zo gedaan. Spontaan hebben we onze wandeling ingekort om direct in de auto te springen om de zonsondergang te gaan fotograferen.
Het eerste plan was het Lauwersmeer, maar de wolkenband aan de horizon deed ons besluiten richting het oosten te rijden.
Dan maar richting de Noordpolder. Daar zijn, als het goed is, bollenvelden die al enigszins in bloei staan.
Onze zoektocht naar de bollenvelden werd ingehaald door de tijd en we besloten om door te rijden naar de Noordkaap, vlak bij de Eemshaven.
Dat bleek geen verkeerde keuze te zijn, want we werden getrakteerd op een spectaculaire zonsondergang met heerlijke kleuren en “windwolken” op een rust uitstralend Gronings Wad.
Even spontaan genieten!

Terug naar het Blog

Copyright Β© Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright Β© Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:Β  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com