.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Molen Het Zwaantje

 

Vanmorgen was weer zo’n ochtend. Een paar dagen geleden met Ron Meijer afgesproken om bij zonsopkomst naar de Molen Het Zwaantje bij Oudemirdum te gaan.
Ron had deze locatie uitgezocht en het leek een veelbelovende plek om mooie foto’s te maken. De zon kwam aan de goede kant op en er was ruimte genoeg, zo vlakbij de IJsselmeerkust, voor een weids landschap.

Vroeg opstaan dus! Ik had vanmorgen net mijn telefoon aan toen er een berichtje van Ron binnenkwam. Het regent daar! Huh…wat!? De voorspellingen leken nog zo goed gisteravond!
Na wat heen en weer geapp en getwijfeld te hebben hadden we besloten niet naar Oudemirdum af te reizen.

Ik had als alternatief plan bedacht om bij mij in de buurt te gaan fotograferen, want het leek toch wel goed te worden qua weer.
Dan maar even rustig aan doen en wat later noord Drenthe in trekken om de zonsopkomst met hopelijk wat mist te fotograferen.

Even voor 7 uur…een app van Ron Meijer … het lijkt toch mooi te worden! Ik ga ik toch….
“Dan kom ik ook” appte ik terug. Dus snel in de auto gesprongen en een uurtje later was ik op locatie aanwezig.
Het is een prachtige locatie en de omstandigheden waren ook prima!

Naast een heerlijke ochtend te hebben gehad en diverse foto’s te hebben gemaakt, heb ik ook deze panorama geschoten. Hoe kan het ook anders als groot fan van het panorama-formaat.

 

Kortom: bij twijfel over de omstandigheden.. altijd gaan! 😊

Ron

Terug naar het Blog

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com