.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral een gezond 2021

2020 nadert zijn einde. Het was een bijzonder jaar. Een jaar van waarin we door het Covid-19 virus allemaal gedwongen werden om  het anders te doen. Van dichtbij naar op afstand en van persoonlijk naar digitaal. Een jaar van improviseren en aanpassen aan de nieuwe maatregelen. Een jaar van workshops en fotoreizen herplannen én een jaar waar het geduld en vertrouwen van jullie als workshopdeelnemers op de proef werd gesteld.

Maar het was ook een jaar waarin we samen toch mooie herinneringen hebben kunnen maken. Waar we, ondanks alles, toch samen inspirerende workshops en fotoreizen hebben kunnen meemaken en prachtige foto’s hebben kunnen maken.

Hartelijk dank Natuurfotoworkshop en Fotografie-Reizen.nl voor het mede mogelijk maken van de workshops en fotoreizen. Maar bovenal dank ik jullie: familie, vrienden, collega’s, opdrachtgevens en workshopdeelnemers voor het vertrouwen en de mooie momenten.

Ik hoop dat we in 2021 opnieuw mooie herinneringen en geweldige (foto)momenten met elkaar kunnen meemaken.

Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021!

Ron

Terug naar het Blog

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com