.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Webinar Panorama-scapes tijdens PiXperience WOWscapes online

Op 24 en 25 oktober geef ik een webinar “Panorama-scapes” tijdens de PiXperience WOWscapes Online! Samen met 15 collega landschapsfotografen hebben we een té gek programma gemaakt over alle aspecten van (spectaculaire) landschapsfotografie.

Tijdens mijn webinar “Panorama-scapes”neem ik jullie mee in het complete proces van de panorama fotografie. In drie kwartier vertel ik jullie alles over mijn panorama-worksflo. Alles komt voorbij: van de voorbereidingen tot aan de post-processing.

De organisatie van PiXperience WOWscapes trekt alles uit de kast om er een spectaculair event van te maken. Naast alle praktische en inspirerende presentaties, zijn er elke dag live Q&A’s, is er een virtuele beursvloer met veel live-presentaties van o.a. Benro, SONY, Tamron en NISI.

Je kunt mij vragen stellen tijdens de live Q&A op zondag 25 oktober rond 15:00 uur (de exacte tijd is nog niet bekend). Heb je vragen over landschapsfotografie, het maken van panorama foto’s, compositie of filtergebruik? Kom dan online naar de Q&A op zondag 25 oktober.

Het unieke aan PiXperience WOWscapes is dat het zowel een dynamisch live programma is, maar dat je alle onderdelen ook nog tot het einde van dit jaar terug kunt kijken. Je hoeft dus helemaal niets te missen! En dat voor maar € 42,50.

Alle informatie vind je op www.pixperience.org. Zie ik jou op 24 of 25 oktober? Tot dan!

Terug naar het Blog

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com