.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Privé workshops

De afgelopen dagen heb ik een aantal privé workshops mogen geven aan een paar zeer leergierige en enthousiaste fotografen. Ik besef me dat dit is wat ik leuk vind; lekker met een fotograaf of een groepje fotografen de wijde wereld in, mijn kennis overbrengen en samen toewerken naar het moment van het mooie licht. In alle gevallen van de privé workshops de zonsondergang.

Een privé workshop is de uitgelezen mogelijkheid voor jou als deelnemer om een voor jou op maat gemaakte workshop de krijgen waar je mij het spreekwoordelijke hemd van het lijf mag vragen. Zo was het onderwerp van de één na laatste workshop compositie, filtergebruik en van een leeg landschap een mooie foto maken die overeenkomt met hoe jij het moment die avond hebt beleefd. Hiervoor was de uitgelezen locatie de Waddenzee bij Moddergat. Het onderwerp van de laatste workshop betrof alles omtrent het voorbereiden en maken van panorama’s, Healing Art én natuurlijk hebben we de zonsondergang bij het IJsselmeer ook nog even meegepakt.

Naast het fotograferen en lekker samen praten over onze gezamenlijke passie is het persoonlijke aspect ook een erg belangrijke. Iets meer over elkaar te weten komen en elkaar leren kennen, maakt het geven van privé workshops erg leuk om te doen.

Heb je interesse? Kijk dan eens hier.

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com