.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Extra workshops

Workshop Landschapsfotografie aan het Friese Wad

Vanwege het snel vollopen van mijn workshops voor de vakantie heb ik, samen met Natuurfotoworkshop.nl, een extra workshop Landschapsfotografie aan het Friese Wad gepland. Wil jij leren fotografisch kijken, leren hoe filters jouw landschapsfoto’s een boost kunnen geven en samen de zonsondergang fotograferen? Dan is deze workshop iets voor jou.

Datum: zaterdag 11 juli 2020 van 18:00 tot 22:00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Workshop Bloeiende Heide

Daarnaast heb ik voor het najaar een extra workshop Bloeiende Heide gepland aan het Aekingerzand. Wil jij tijdens zonsopkomst leren hoe je de prachtige paarse heide vast kunt leggen? Schrijf je dan in voor deze workshop. Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Alle workshops van Ron ter Burg Photography worden gegeven met inachtneming van de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM.

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com