.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Achtergebleven

Mijn vriend en collega fotograaf Jacques verblijft een aantal dagen op camping Cnossen aan het Leekstermeer. Dat schiep een mooie gelegenheid om samen de zonsopkomst bij het leekstermeer te gaan fotograferen.

Vanochtend om 03.30 uur ging de wekker, want om 04.15 uur (een uur voor zonsopkomst) hadden we afgesproken bij het Leekstermeer.

Als ik net wakker word vraag ik me iedere keer af waarom ik dit doe….maar ik weet dat dit vroege opstaan altijd beloond wordt met een prachtige en vaak serene ochtend.

Zo ook vandaag. Helaas was de zonsopkomst niet zoals we gehoopt hadden, maar toch was de rust en kalmte van het Leekstermeer en het geroep van vele soorten vogels een genot om te ervaren.

Normaal gesproken is het Pinksterweekend in Leek altijd een bruisend feest met kermis en op tweede Pinksterdag de Pinkstermarkt. Een jaarlijks terugkerend fenomeen, behalve in 2020 waar natuurlijk alles anders is door de maatregelen om het Coronavirus onder controle te krijgen.

 

De achtergebleven flippers vertellen het verhaal van gisteren. Gisteren was een zonovergoten dag met redelijk warme temperaturen. Voor kinderen was het duidelijk geen probleem om lekker van het water en de watersport te genieten.

En zoals het vaak gaat, worden accessoires als deze flippers vaak vergeten als papa of mama je roept om naar de caravan te komen.

Even na 6 uur ben ik weer richting huis vertrokken. Ik verwacht dat in de loop van de ochtend de eigenaar van de flippers deze zo weer aantrekt om wederom te genieten van een mooie watersport dag in een zonovergoten Pinksterweekend.

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com