.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Dé Boom…

Een van de meest gefotografeerde bomen staat in Bakkeveen, zo’n 15 kilometer van waar ik woon.
Gek genoeg was ik daar nog nooit geweest om deze boom op de foto te zetten. Bijzonder eigenlijk dat je het altijd verder weg zoekt.
Vanochtend was het dan zover… om 3:30 uur de wekker gezet en in alle vroegte richting Bakkeveen afgereisd om samen met Ron Meijer deze boom te gaan fotograferen.
 
Ik was in de overtuiging dat de zon achter de naaldbomenrij op zou komen, maar niets was minder waar. Mijn Photopills app had mij zaterdagmiddag toen ik samen met mijn vrouw de locatie ging scouten voor het spreekwoordelijke lapje gehouden 😊.
Dat ligt uiteraard niet aan de app, maar aan de bediener die er voor deze keer zonder meer vanuit ging dat de app het bij het juiste eind had.
 
Eenmaal op locatie aangekomen kwamen we er snel achter dat de zon op een 180 graden andere plek op kwam dan in mijn beleving.
Gelukkig was er nog een mooie ven waar we ons eerst uit konden leven.
Toen de zon eenmaal ruim boven de horizon stond, zijn we naar Dé Boom gelopen waar we gelukkig op prachtig licht getrakteerd werden en ik Dé Boom toch nog mooi kon vastleggen.
 
Ik ga binnenkort toch nog maar een nieuwe poging wagen op een geschikter moment 😊.

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com