.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Een mooie avond in de kleurrijke Onlanden.

Gisteravond, 8 mei 2020. De omstandigheden leken veelbelovend. Mooie hoge bewolking in de lucht en het koolzaad van de Onlanden bloeit weelderig.

Het moest wel een mooie kleurrijke zonsondergang worden, dus ben ik samen met mijn vrouw richting de Onlanden gereden. Deze keer een thuiswedstrijd, want deze locatie ligt 5 minuten rijden vanaf ons huis.

Tijdens het fotograferen werden we aangesproken door een man met een hond; “een mooie avond om te fotograferen is het hè?” “Dat is het zeker!” antwoorden mijn vrouw en ik in koor.
Het duurde maar even en we waren met deze man in een diepgaand en open gesprek gewikkeld over wat hij allemaal in een korte tijd had meegemaakt. Na een half uurtje vertrok de man week richting zijn camper die even verderop geparkeerd stond. Toch mooi dat je met wildvreemde mensen soms zulke gesprekken kunt voeren.

Ondertussen heb ik toch de ontspanknop van mijn camera een aantal keren ingedrukt, want de zonsondergang begon op zijn mooist te worden. Uiteindelijk heeft dat in deze foto geresulteerd.

Het was een mooie avond in breedste zin van het woord 😊.

#Staysafe #staypositive

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com