.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 “Ron ter Burg’s Blog.”

“sharing some thoughts, what’s on his mind.”

Tulpenveld in Norg

Gisteravond, een uurtje voor zonsondergang, zijn mijn vrouw en ik richting een bollenveld vlakbij huis gereden. Gelukkig was het er rustig genoeg om een paar foto’s te maken.

Als ik aan het fotograferen ben, ben ik vrij geconcentreerd bezig. Zonder dat ik er erg in had, raakte mijn vrouw, uiteraard op gepaste afstand, aan de praat met een man en een vrouw die ook aan het fotograferen waren.

De vrouw bleek een bekende te zijn. Ze had drie jaar geleden samen met een vriendin één van mijn workshops aan het Friese Wad gevolgd.
Dit was één van de weinige workshops die ik halverwege moest afbreken vanwege de regen.
Helaas konden ze door familieomstandigheden van haar vriendin de inhaal-workshop niet bijwonen.
Daarna is het er nooit meer van gekomen.

Het verhaal over haar vriendin greep mij aan en bleef me bezig houden. Eenmaal thuisgekomen heb ik beide dames aangeboden om er alsnog samen op uit te trekken zodra de omstandigheden het weer toelaten. Hopelijk helpt dat een heel klein beetje om bij haar vriendin het zonnetje weer te laten schijnen.

 

 

 

 

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg. Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com