.single.et_pb_pagebuilder_layout.et_full_width_page .et_post_meta_wrapper{display:none;}

 ~ Lezing Landschapsfotografie ~

“Een kijkje in mijn wereld als landschapfotograaf.”

Lezingen

Wilt u meer weten over de landschapsfotografie? Dan kom ik graag één van mijn lezingen over landschapsfotografie geven voor uw fotoclub, organisatie of opleidingsinstituut. U kunt uw landschapsfotografie verbeteren door gebruik te maken van mijn ervaring. Ik zal u vertellen over de technieken en zijn belevenissen die ik heb meegemaakt tijdens mijn fotografie sessies.

 

 

Lezing Landschapsfotografie

Tijdens deze lezing geef ik een presentatie vol met praktische tips en zal ik mijn visie op de landschapsfotografie vertellen. Daarnaast zal ik de drie belangrijkste aspecten van de landschapsfotografie behandelen, namelijk de voorbereiding, de compositie (filtergebruik) en het gebruik en het belang van licht. Via veel foto’s zal ik voorbeelden van deze aspecten laten zien. Ook zal ik mijn ervaringen vertellen die ik meegemaakt heb tijdens zijn fotografie sessies.

De lezing zal ongeveer 2 uur duren. Indien gewenst kan deze ook langer of korter duren.

Duur: ± 2 uur, naam a.u.b. contact met me op voor de prijzen en de mogelijkheden.

Als u geïnteresseerd bent in mijn lezing, vul dan a.u.b. het onderstaande formulier in. Ik zal contact met u opnemen om een definitieve afspraak te maken.

Copyright © Ron ter Burg Photography

Alle afbeeldingen en overige content op deze site zijn eigendom van Ron ter Burg Photography. Deze site en content op deze site mag niet worden gedownload, gekopieerd en overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Ron ter Burg.Copyright © Ron ter Burg Photography, all rights reserved.

Verkoop en informatie

Neem voor advies en informatie contact op via:

Telefoon:  +31 (0)6 54 75 55 73
Mail: info@ronterburg.com