Workshops

Upcoming workshops

 

Landschapsfotografie aan de Friese Waddenkust

  • 09 september 2018
  • 13 oktober 2018

Landschapsfotografie Drentsche Aa.

  • De datum voor 2019 volgt snel.

Landschapsfotografie Dwingelderveld.

  • De datum voor 2019 volgt snel.


Workshops

Ron geeft in samenwerking met Natuurfotoworkshop.nl een drietal workshops landschap- en natuurfotografie.

Ron brengt veel tijd door in gebieden als het Drentsche Aa gebied, Het Dwingelderveld, het Lauwersmeer gebied en de noordelijke Waddenzeekust.

“De schoonheid van de natuur is mijn inspiratie. Ik wil het gevoel van het moment overbrengen in mijn foto’s door het gebruik van goede composities en prachtig licht”.

 

Tijdens de workshops zal Ron zijn ervaringen, kennis en enthousiasme voor de fotografie met u delen, hij zal u anders naar het landschap en de natuur laten kijken en u inspireren en enthousiasmeren om er vooral veel op uit te trekken met de camera!

De oude houten paaltjes zijn in de waddenzee geplaatst voor de landwinning. De zanddeeltjes blijven achter de paaltjes hangen waardoor de zeebodem hoger wordt.; The old wooden poles are placed into the Waddensea for land reclamation. The sand particles stay behind between the poles and the sea bottom rises.

De workshops:

 

Workshop landschapsfotografie aan de Friese Waddenkust

 

Data:

Waddenkust1-300x200Leer kijken als een landschapsfotograaf. Tijdens deze 4 uur durende workshop leert u unieke foto’s maken langs de Friese Waddenkust. Belangrijke zaken als voorbereiding, materiaalkeuze van bijvoorbeeld objectieven, statief en filters en het lezen van het licht komen uitgebreid aan bod. Tot aan zonsondergang zullen we tijd besteden aan de (basis)technieken van de landschapsfotografie om deze vervolgens in praktijk te brengen. Na de zonsondergang gaan we experimenteren met onder andere lange sluitertijden en fotografie bij weinig licht.

Lees meer over deze workshop op de site van Natuurfotoworkshop.nl

leegleeg

 

Workshop natuur- en landschapsfotografie Dwingelderveld

 

Datum:

  • De datum voor 2019 volgt snel.

Heide in bloei op het Dwingelderveld. Heather in bloom at the Dwingelderveld.

Het Dwingelderveld is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en is dan ook niet voor niets al sinds 1991 aangewezen als Nationaal Park. In het Dwingelderveld liggen meer dan zestig vennen en veentjes en behalve de grote stille heide omvat dit natuurgebied een ongeveer net zo groot bosareaal.

Tijdens deze 4 uur durende workshop leert u kijken als een natuurfotograaf: wat is boeiend om te fotograferen. Naast belangrijke zaken als compositie, perspectieven en camera-instellingen, besteden we ook aandacht aan het gebruik van statief en andere hulpmiddelen.

Lees meer over deze workshop op de site van Natuurfotoworkshop.nl

Workshop landschapsfotografie Drentsche Aa

 

Datum:

  • De datum voor 2019 volgt snel.

Koude en mistige zonsopkomst aan de Drentsche Aa.; A cold and foggy sunrise at the Drentsche Aa.Tijdens deze 4 uur durende workshop leert u unieke foto’s maken in en van het prachtige Nederlands landschap van het Nationaal Park Drentsche Aa. Dit is het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa. U leert te kijken als een echte fotograaf. Naast belangrijke zaken als compositie, perspectieven en camera-instellingen wordt er tijdens de workshop ook aandacht besteed aan materiaalkeuze van bijvoorbeeld objectief, statief en software. Kennis van een gebied en de kenmerkende soorten planten en dieren helpt om betere landschapsfoto’s te maken.

Lees meer over deze workshop op de site van Natuurfotoworkshop.nl

 

leeg

 

leegleegleegGraag tot ziens bij één van de workshops!

Share This