21 mei en 10 september extra workshop’s

De kuststrook van de Waddenzee bij Moddergat; The coastal line of the Waddesea near Moddergat.

Workshop Friese Waddenkust

De workshops aan de Friese Waddenkust vinder gretig aftrek onder de workshopdeelnemers. Het is dan ook een prachtige fotogenieke plek met mooie elementen om als onderwerp te betrekken in de landschapsfoto’s. Aangezien de workshops in april en mei volgeboekt zijn, heb ik in samenwerking met Natuurfotoworkshop.nl een extra datum gepland en wel op zaterdag 21 mei aanstaande van 18:00 uur tot 22:00 uur.

Aanmelden kan via deze link: http://www.natuurfotoworkshop.nl/fotoworkshops/landschapsfotografie-friese-waddenkust-10/

 

Workshop Drentsche Aa

Ook de workshop in het Drentsche Aa gebied is volgeboekt. Om toch te kunnen genieten van een workshop in dit prachtige gebied hebben we een nieuwe datum in september gepland. Deze workshop staat gepland op zaterdag 10 september aanstaande van 09:00 uur tot 13:00 uur.

 

Aanmelden kan via deze link: http://www.natuurfotoworkshop.nl/fotoworkshops/landschapsfotografie-drentsche-aa/

 

Hopelijk tot ziens bij één van mijn workshops!

Feel free to Reply

Share This