Channel Islands

In June 2010 I went to the Channel Islands on a photo trip. I visited Jersey and Guernsey and took photo’s of both islands at every moment of the day. Both are beautiful islands and I can recommend these island to visit for a photo trip or a holiday you will never forget.

I made a short slideshow of some images I selected for you. I hope you enjoy it.

Have fun out there.

7 Comments

 1. Miranda Bos via Facebook

  jaaa prachtige foto’s! Ik vond het daar ook fantastisch mooi … ik ga zeker nog eens terug maar dan met al mijn fotospullen en niet alleen een camera in mijn wandelrugzak 🙂

 2. Dat zou ik zeker doen Miranda. Waar ben je geweest. Ook op Jersey en Guernsey?

 3. VandenHulFotografie

  Wauw! Wat een prachtige platen Ron… Kan er geen genoeg van krijgen! 😉

 4. Miranda Bos via Facebook

  Via Eigen Wijze Reizen wandelvakantie geboekt en alle routes gelopen … mooie foto’s gemaakt, maar tijdens het wandelen en altijd met 18-200 lens … verder had ik niets bij me omdat ik heel de dag op pad was met die tochten 🙂

 5. ik heb me al eens eerder lyrisch over jouw foto’s uitgelaten. volgens mij kun je prof worden. ik heb de foto van de witte molen als achtergrond gebruikt. mag dat ? groeten aan Geziena, ook van Greet

 6. Bedankt voor je mooie woorden Hans. Jij mag de foto van de witte molen als achtergrond gebruiken. Fijn dat je het even vraagt. Groeten aan Greet.

 7. Hoi Ron, mooie nieuwe foto’s, hier nog een website van een goede vriend van mij en z’n schip misschien een idee voor je volgende reis! We zijn er ook weer bij tijdens winterwelvaart http://www.winterwelvaart.nl/home/ in Grunn (ook leuke plaatjes) maar vooral erg gezellig. Ik zie je wel weer tijdens een klus in het bos van Nietap. Groetjes Nienke.

Feel free to Reply

Share This